«Αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις» δηλώνει σε συνέντευξη της , επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά τη χαλάρωση που έφεραν οι μεγάλες επιτυχίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου. Μιλώντας στο site Onlycy.com, ξεδιπλώνει τα όνειρα της που μάλλον τρέφονται από αυτά παλαιάς ιταλίδας συναδέλφου.

«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες… Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει… και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα» είπε.

«Ποτέ δεν ξέρεις», δηλώνει χειμαρρώδης η Τζούλια που στο υπόλοιπο της συνέντευξης, ανοίγεται στο σωστό ή το λάθος των μέχρι τώρα επιλογών της στον τομέα που ειδικεύτηκε ενώ προαναγγέλλει και ένα ακόμη άλμα, αυτή τη φορά στη βιομηχανία πορνό του L.A.


Πηγή: lifo.gr