Με νέο και εντυπωσιακό look και σχέδια που οδηγούν σε γάμο το 2012, η Αγγελική Ηλιάδη υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά. Έχοντας αφήσει πίσω σκιές, τραύματα, αγωνίες του παρελθόντος και κυρίως τον πιο δυνατό φόβο: αυτόν της μοναξιάς.  
Ποιο είναι το τελευταίο λάθος που έχεις κάνει;

Επειδή πέρασα μια φάση λίγο περίεργη, με νεύρα, με όχι καλή διάθεση, ξέσπασα σε ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν κάτι. Αλλά συνήθως οι πιο κοντινοί μας πληρώνουν τα νεύρα. Σ’ αυτούς ξεσπάμε.

Τι γίνεται όταν συμβαίνει αυτό; Ζητάς συγνώμη ή προσπαθείς να τους δείξεις με άλλο τρόπο ότι κατάλαβες πως τους αδίκησες;

Όχι, ζητάω συγνώμη. Όταν αντιλαμβάνομαι πως έχω φερθεί σε κάποιον με τρόπο που δεν έπρεπε, ναι, ζητάω συγνώμη.  

Κατά καιρούς η γιαγιά σου, Καίτη Γκρέυ, έχει κάνει παράπονα γιατί δεν σε βλέπει.Τώρα είναι σε καλή φάση η σχέση σας;

Ναι. Εντάξει, οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι και ευαίσθητοι, εμείς αναλωνόμαστε πολύ σε υποχρεώσεις, «τρέχουμε». Πάντως αναγνωρίζω ότι ένα δίκιο το έχει.Αφήνουμε πράγματα σημαντικά για εμάς, αφήνουμε ανθρώπους, παρασυρμένοι από τη δουλειά. Με τις ταχύτητες που κινούμαστε, άθελά μας, παραμελούμε τους ανθρώπους μας.  

Θα έλεγες ότι διανύεις μια ευτυχισμένη περίοδο;

Θεωρώ πως είμαι σε μια πολύ καλή φάση, κυρίως όσον αφορά τη δουλειά μου. Προγραμματίζω κάποια πράγματα και τα βλέπω να πραγματοποιούνται ένα ένα. Και αυτό με γεμίζει.Πηγή: yupi.gr