Στην κάμερα του ομογενειακού portal Greekreporter μίλησαν αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ στο πλαίσιο της απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Brad Pitt, Angelina Jolie, George Clooney, Steven Spielberg, Gerard Butler, Sofia Vergara, Christopher Plummer, Alexander Payne και Maria Menounos απαντούν σε (λίγο “ελαφρές” η αλήθεια είναι) ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα και την ελληνική κρίση.  

Η επιλογή των συγκεκριμένων ονομάτων μάλλον έγινε με κριτήριο ότι έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, ενώ οι απαντήσεις που έδωσαν δεν ξέφυγαν από τις γενικολογίες και τα τετριμμένα.

Ο Clooney είπε ότι έχει σπίτι στην Ιταλία και ότι του αρέσει να πηγαίνει εκεί (;), αλλά δεν πήρε θέση στο αν προτιμάει την Ιταλία από την Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ελληνοαμερικάνος Alexander Peyne είναι από τους καλύτερους συνεργάτες που είχε ποτέ. O Spielberg ψέλλισε κάτι για τη μεγάλη ιστορία που έχει η Ελλάδα που θα την βοηθήσει να επιβιώσει, ο Plummer θυμήθηκε ότι είχε γυρίσει τον Οιδίποδα στο θέατρο της Δωδώνης και ο Brad Pitt αρνήθηκε ότι έχει αγοράσει σπίτι στη χώρα μας. Πηγή: lifo.gr