Για τον συγκεκριμένο άνδρα η Φαίη Σκορδά έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό της μέσα από το Πρωινό mou. O λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ, τον οποίο η Φαίη θεωρεί πολύ ποθητό άνδρα.

Αφορμή για να εκφράσει για μια ακόμα φορά το θαυμασμό της στον παρουσιαστή ήταν ένα ρεπορτάζ του STAR με τον Αντώνη Σρόιτερ να διασκεδάζει στον Αντώνη Ρέμο.  

«Τι έγινε τελικά ρε Σάσα με την Σπανού;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας για να του πει η ρεπόρτερ ότι ακούγεται πως η τραγουδίστρια έφυγε πρώτη από τη σχέση που διατηρούσε με τον γνωστό παρουσιαστή.

Κι εκεί ήταν που πετάχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Σιγά που έφυγε η Ελισάβετ. Θα βρει καλύτερο από τον Σρόιτερ;», είπε.  
«Για τη Φαίη δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Σρόιτερ. Είναι ο καλύτερος όλων», είπε ο Γ. Λιάγκας με μια μικρή ζηλίτσα, αλλά η Φαίη εκεί να του γυρίζει ακόμα περισσότερο το μαχαίρι στην πληγή.  

«Και ο Ρέμος είναι περιζήτητος εργένης», συνέχισε η Φαίη. «Δύο μέρες τώρα που είχαμε απεργία και συνάντησα κάτι φίλες μου, στις γυναικοπαρέες το θέμα είναι ο Ρέμος», είπε.  

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο εργένηδες Αντώνηδες; Μας την εξήγησε και αυτή η Φαίη, που φαίνεται ότι έχει εντρυφήσει στο θέμα.  

«Τον Ρέμο τον θες για να τον βλέπεις πάνω στην πίστα και να φαντασιώνεσαι. Τον Ρέμο είναι ανέφικτο να σκεφτεί μια γυναίκα ότι μπορεί να τον έχει ποτέ δίπλα της. Τον Σρόιτερ τον θεωρείς πιο προσιτό, ότι μπορεί να τον συναντήσεις στο περίπτερο και μετά να προχωρήσετε», είπε.

πηγή: star.gr