Στο «Βράδυ» της Πέμπτης, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε τον Γιάννη Στάνκογλου που μίλησε για τη δουλειά του, την κόρη του αλλά και τη σχέση του με το σεξ.   Μιλώντας για τη σύζυγό του και την κόρη τους, Φοίβη, ο 38χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκονται στην Κύπρο και παραδέχτηκε: «Η γυναίκα μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο, αυτό είναι το πιο σημαντικό». Ποιο είναι όμως το αδύνατο σημείο της συζύγου του; «Είναι πολύ συγκεντρωτική, όταν κάνει κάτι είναι πολύ αφοσιωμένη»παραδέχτηκε.  

Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής σχολίασε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του ότι έχει περάσει από τη φάση του «sex, drugs and rock n’ roll», ο Γιάννης Στάνκογλου εξήγησε: «Νομίζω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες πρώτης γραμμής έχουν περάσει τέτοιες εμπειρίες».  

«Θέλω να ζήσω να δω να μεγαλώνει η κόρη μου. Κι έχω ευθύνη για αυτό» παραδέχθηκε μεταξύ άλλων, ενώ συνέχισε: «Παλαιότερα είχα φόβους…του θανάτου, πάρα πολύ! Ότι θα πάθω κάτι και θα μείνω στον τόπο. […] Υπάρχουν μέρες που ανεβαίνω στη μηχανή και λέω “μήπως είναι η μέρα μου σήμερα;”».  

Για τη σχέση του με τη δουλειά του, τόνισε: «Αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται να την αφήσω σε καμία περίπτωση», όσο για τις «διακρίσεις» των κριτικών μεταξύ τηλεοπτικών και μη ηθοποιών, απάντησε: «Αν ο άλλος έχει μια ουσία στη δουλειά που είναι ωραία, δεν έχει νόημα να κάνεις διαχωρισμό».  

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε: «Το σεξ μεγαλώνοντας, μου είναι περισσότερο σημαντικό […] Κοιτάζω γενικά. Πιστεύω ότι σε διαμορφώνει και σαν άνθρωπο, αν δεν κοιτάζεις, αν δεν φλερτάρεις...».

Πηγή: Yupi.gr