Ύστερα από τρία χρόνια έγγαμου βίου,  η ανκοργούμαν του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο πολιτικός συντάκτης του σταθμού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.  
Ήδη πριν από το καλοκαίρι είχαν καταλήξει στην κοινή τους απόφαση, οπότε και προγραμμάτισαν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχοντας ωστόσο ο καθένας μαζί του τον 3χρονο γιο τους, Σταύρο. Από το φθινόπωρο η Εύη Φραγκάκη και ο Δημήτρης Κοτταρίδης δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.  

«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό τους. Με τον καιρό φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να τα βρουν. Τα προβλήματα επικοινωνίας και οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους, ήταν τελικά οι αιτίες» αποκαλύπτει στο περιοδικό OK! φίλη του πρώην ζευγαριού.

«Προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους, ο οποίος έχει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης. Αφού συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο, του εξήγησαν ότι ο γονείς του χώρισαν, αλλά και οι δύο θα είναι πάντα δίπλα του και θα τον αγαπάνε». Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Καθημερινά συναντιούνται στον ίδιο χώρο εργασίας.