Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του Mega, εστιάζοντας την προσοχή τους στους παρατεταμένους ψιθύρους για απολύσεις και επιπλέον μειώσεις! Η απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης των μετόχων του καναλιού να προχωρήσουν το επόμενο τετράμηνο σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκ. ευρώ, αντί 15 εκ. ευρώ όπως αρχικά εισηγήθηκε το ΔΣ της εταιρίας, ενίσχυσε τους φόβους των εργαζομένων, διαπιστώνοντας την δυστοκία των μετόχων να βάλουν το χέρι στην τσέπη!
Πλέον στις συζητήσεις τους οι εργαζόμενοι δηλώνουν την ανησυχία τους ακόμη και για την τακτική καταβολή της μισθοδοσίας τους το προσεχές διάστημα.

Η φήμη όμως για επιβολή εκ περιτροπής εργασίας και την καθιέρωση της 4ήμερης εβδομάδας, ήρθε να προστεθεί στο φοβικό κοκτέιλ που συνιστούν οι απολύσεις (τις οποίες εισηγείται με κάθε ευκαιρία η πλευρά Μπόμπολα) και τις φήμες για νέες μειώσεις μισθών, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί!

Βεβαίως η εκ περιτροπής εργασία τυπικά μπορεί να μην έχει επιβληθεί ακόμη στο μεγάλο κανάλι, αλλά ουσιαστικά ήδη εφαρμόζεται!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr