Όπως ακριβώς το υποσχέθηκε σαν νέος Τσόρτσιλ ο Φώτης Μπόμπολας, έτσι ακριβώς και έγινε: «Ιδρώτας, αίμα και δάκρυα», με την καταβολή του 15μερου στον Πήγασο.
Οι συντάκτες των 1.500- 1.600 ευρώ, είδαν τους μισθούς τους κουτσουρεμένους κατά 300 ευρώ και έπαθαν… αποπληξία. Αντιλήφθηκαν ότι ένα ποσοστό της μείωσης οφειλόταν στα νέα μέτρα παρακράτησης κλπ της κυβέρνησης, αλλά και πάλι ο λογαριασμός δεν έβγαινε.

Και τότε, έπεσε η βόμβα! Οι μισθοί, είχαν περικοπεί κατά 10%, παρά τη διαβεβαίωση του Φώτη Μπόμπολα ότι οι μειώσεις αναβάλλονται για την 1η Φεβρουαρίου!

Τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας προς το λογιστήριο «έσπασαν» και μέσα στον κακό χαμό, στον πρώτο όροφο κατέβηκε ο διευθυντής του Έθνους Θανάσης Τσεκούρας, για να δηλώσει ότι ούτε ο Φώτης Μπόμπολας ούτε ο ίδιος είναι ανακόλουθοι και ότι η δέσμευση για την 1η Φεβρουαρίου ισχύει.

Ο Τσεκούρας, τα έριξε όλα στο λογιστήριο, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι που είναι… βασιλικότεροι του βασιλέως δημιουργούν τα προβλήματα! Μάλιστα σε μια στιγμή εκνευρισμού, έκανε και μια αναφορά σε κάθε… μαλακισμένη, πράγμα που όλοι όσοι τον άκουσαν το εξέλαβαν ως ύβρη κατά της υπεύθυνης του λογιστηρίου- δεν το είπα εγώ κα Έλσα, ο Τσεκούρας το εκστόμισε κι εγώ το μεταφέρω, μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο.

Ταυτοχρόνως, υποσχέθηκε ότι θα αποκατασταθεί συντόμως η κατάσταση και θα δοθούν τα χρήματα που περικόπηκαν.
Τώρα, μπορεί να ειπώθηκε ότι ειπώθηκε, η κα Έλσα δεν είναι φίλη μου, αλλά μου έρχεται και κομμάτι βαρύ να πήρε τέτοια πρωτοβουλία χωρίς άνωθεν εντολή…

ΧΡΑΝ