current views are: 1

4 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση13:18

Η ανανεωμένη «Ισοτιμία» σήμερα και κάθε Κυριακή στα περίπτερα

Ανανεωμένη, με πλούσιο ρεπορτάζ και τις υπογραφές μεγάλων ονομάτων της δημοσιογραφίας κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η εφημερίδα «Ισοτιμία».

Δημοσίευση 13:18’
αρθρο-newpost

Ανανεωμένη, με πλούσιο ρεπορτάζ και τις υπογραφές μεγάλων ονομάτων της δημοσιογραφίας κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η εφημερίδα «Ισοτιμία».

Ανανεωμένη, με πλούσιο ρεπορτάζ και τις υπογραφές μεγάλων ονομάτων της δημοσιογραφίας κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η εφημερίδα «Ισοτιμία». Η νέα προσπάθεια του Αντώνη Πίκουλα έχει ως στόχο την πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών γύρω από θέματα πολιτικής και οικονομίας. Με περισσότερες σελίδες, νέες μεγάλες συνεργασίες, αποκαλυπτικά θέματα αλλά και με σοβαρές και έγκυρες αναλύσεις η Ισοτιμία θα κυκλοφορεί από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στα περίπτερα.

Το νέο δημοσιογραφικό αίμα της εφημερίδας αλλά και οι έγκυροι δημοσιογράφοι Γιώργος Αυτιάς και Γιάννης Παπαγιάννης υπογράφουν τη νέα ανανεωμένη «Ισοτιμία».

Στο φύλλο αυτής της Κυριακής:

• Όλο το παρασκήνιο για το θρίλερ με τις κοινές και προνομιούχες τραπεζικές μετοχές. Σε ποιές τιμές θα γίνουν οι αυξήσεις κεφαλαίου.

• Αποκαλύψεις-φωτιά για τη Μαφία των Ακινήτων. Ο Εισαγγελέας Ντογιάκος και ο εφοπλιστής Ρέστης.

• Το σκάνδαλο με τη διαφαινόμενη εκποίηση του Αστέρα. Ποια συμφέροντα θέλουν να αρπάξουν το «φιλέτο» της Μεσογείου.

• Δυο κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης παρεμβαίνουν μέσα από την «Ισοτιμία», με μια συνέντευξη και ένα άρθρο που θα συζητηθούν. 

• Τέλος, ο Γιώργος Αυτιάς, αποκαλύπτει πόσο μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις σε κάθε Ταμείο και ποιοί χάνουν το ΕΚΑΣ.

Όλες οι εξελίξεις αυτή την Κυριακή στην «Ισοτιμία».