current views are: 1

7 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση14:50

Συμφωνία Μιχελάκη, Καψή και Ταγματάρχη για νέες αλλαγές στην ΕΡΤ

Η επικοινωνία του Γιάννη Μιχελάκη με τον Λάμπη Ταγματάρχη και πραγματοποιήθηκε και είχε τελικά ατζέντα όπως είχε γράψει πριν από μερικές μέρες το Fimotro.

Δημοσίευση 14:50’
αρθρο-newpost

Η επικοινωνία του Γιάννη Μιχελάκη με τον Λάμπη Ταγματάρχη και πραγματοποιήθηκε και είχε τελικά ατζέντα όπως είχε γράψει πριν από μερικές μέρες το Fimotro.

Η επικοινωνία του Γιάννη Μιχελάκη με τον Λάμπη Ταγματάρχη και πραγματοποιήθηκε και είχε τελικά ατζέντα όπως είχε γράψει πριν από μερικές μέρες το Fimotro. Η Νέα Δημοκρατία δεν έδειξε διάθεση να αφήσει την επικείμενη εκλογική μάχη στα χέρια εκείνων που είχε διορίσει η Κυβέρνηση Παπανδρέου- και διατήρησε η Κυβέρνηση Παπαδήμου- στην ΕΡΤ. Γιατί εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα επρόκειτο για μεγάλου μεγέθους έκπληξη.

Το πιθανότερο πάντως είναι οι κ.κ Μιχελάκης και Ταγματάρχης να συμφώνησαν σε γενικές γραμμές για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η κρατική τηλεόραση στην προεκλογική περίοδο και όλα αυτά υπό την έγκριση του κ. Παντελή Καψή.

Πέραν όμως όλων αυτών φαίνεται να υπήρχαν συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στον Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ, Βασίλη Μπίτση, ο οποίος παρέδωσε αρμοδίως στις 12:30 σήμερα -όπως είπε ο ίδιος στο Newpost.gr-την παραίτηση του.

Αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλες αλλαγές. Ο κ. Μιχελάκης έχει συζητήσει και φαίνεται να έχει συμφωνήσει τόσο με τον κ. Καψή όσο και με τον κ. Ταγματάρχη να γίνουν άμεσα αλλαγές στη διεύθυνση ειδήσεων της ΝΕΤ αλλά και στην Ελληνική Ραδιοφωνία.