current views are: 1

15 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:15

Ο Θοδωρής Κυριακού γιόρτασε τα 2 χρόνια του καναλιού PRVA στη Σερβία

Tα 2 χρόνια παρουσίας του στη Σερβία γιόρτασε ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, πραγματοποιώντας μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Βελιγράδι.

Δημοσίευση 16:15’
αρθρο-newpost

Tα 2 χρόνια παρουσίας του στη Σερβία γιόρτασε ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, πραγματοποιώντας μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Βελιγράδι.

Tα 2 χρόνια παρουσίας του στη Σερβία γιόρτασε ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, πραγματοποιώντας μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Βελιγράδι. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic, κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο ANT1 είχε εξαγοράσει από τον όμιλο Murdoch τη Fox Television και έκτοτε το κανάλι ακολούθησε μία ανοδική πορεία, σημειώνοντας πρωτιές στον χώρο των ΜΜΕ στη Σερβία.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε», ανέφερε στην Ομιλία του ο κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ. «Από την εξαγορά του σταθμού έως και σήμερα , τo PRVA έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές προσδοκίες μας και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο συνδυασμός των ταλαντούχων εργαζομένων του σταθμού και του ευνοϊκού νομοθετικού πλαισίου της χώρας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία μας στη Σερβία. Εξίσου αποφασιστικής σημασίας, για την επιτυχία της επένδυσής μας, ήταν η υποστήριξη που είχαμε από την Κυβέρνηση αλλά και το γεγονός ότι η Σερβία βρίσκεται σε καθεστώς υπό ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στοιχείο που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην συνέχιση της επιτυχίας μας στο μέλλον».

Ο κ. Κυριακού ανέλυσε τους λόγους της επένδυσης του Ομίλου στη Σερβία: «Πιστεύω ότι η Σερβία έχει μπροστά της μέλλον που βασίζεται σε ανάπτυξη και ευημερία. Θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσω στη Σερβία μέσω της εξαγοράς της Fox, με συμβούλευαν να μην το κάνω. Πρόκειται για μία μικρή, κλειστή αγορά που δύσκολα δέχεται ξένους επενδυτές, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ. Μου τόνισαν χαρακτηριστικά : «Αφού ακόμα και ο Murdoch απέτυχε, πώς θα πετύχεις εσύ; Προφανώς, έκαναν λάθος!»

Μάλιστα ο κ. Κυριακού αποκάλυψε τα επιχειρηματικά του σχέδιά για επέκταση των επενδύσεων στη σερβική αγορά. Tη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης σφράγισε με την παρουσία του ο Αντώνης Ρέμος. Ο κορυφαίος Έλληνας Καλλιτέχνης, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Σερβία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, την οποία απόλαυσαν οι καλεσμένοι του PRVA.