Με σφιγμένη καρδιά αναμένεται να προσέλθουν την προσεχή Δευτέρα, 2 Απριλίου οι εργαζόμενοι του Mega στην εργασία τους, αφού ειδοποιήθηκαν ότι η διοίκηση του καναλιού θα προβεί σε ανακοινώσεις για το μέλλον της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ήδη έχει προϊδεάσει η διεύθυνση του καναλιού από προηγούμενες εβδομάδες, θα προχωρήσει σε νέες μειώσεις μισθών που θα φθάνουν έως και το 20%, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο οι απολύσεις, όπως συνέβη, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για την εταιρία, σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ των μετόχων που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και δεδομένου ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, οι αποφάσεις που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα αναμένονται ιδιαιτέρως σκληρές.
 Άλλωστε οι εργαζόμενοι του καναλιού – κατά μέσο όρο, ήδη έχουν υποστεί μείωση στους μισθούς του που αγγίζει το 25% και όπως φαίνεται, οι εκδότες δεν έχουν σκοπό να πατήσουν φρένο. Αντίθετα, συνεχίζουν την αποτυχημένη, αλλά και εκρηκτική συνταγή, των απολύσεων και των μειώσεων, καθιστώντας το μεγάλο κανάλι, χύτρα έτοιμη να εκραγεί!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr