current views are: 1

3 Απριλίου 2012
Δημοσίευση06:14

Αναστολή της απεργίας στο ΔΟΛ

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει για σήμερα, Τρίτη αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα.

Δημοσίευση 06:14’
αρθρο-newpost

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει για σήμερα, Τρίτη αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα.

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει για σήμερα, Τρίτη αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση ΕΠΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. ύστερα από την ανάκληση της απόλυσης της συνδικαλίστριας της ένωσής μας Γιάννας Σακελαρίου, αναστέλλει την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία που είχε κηρύξει για αύριο Τρίτη 3 Απριλίου 2012 .
Κατόπιν των απεργιακών κινητοποιήσεων αλληλεγγύης που εξήγγειλαν για αύριο Τρίτη 3 Απριλίου 2012 τα σωματεία εργαζομένων ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΕΛ, ΕΦΕ, ΕΠΠΗΤ, ΕΠΠΕΑ και ΕΤΕΡ, συμπαραστεκόμενα στις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις που από σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 πραγματοποιεί η ΕΠΗΕΑ, με βασικό αίτημα την ανάκληση των εξαγγελθεισών από την Διοίκηση του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΛΑΜΠΡΑΚΗ  απολύσεων και δη, την άμεση ανάκληση της απόλυσης της εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ και μέλους του μικτού συμβουλίου της EΠΗΕΑ , Γιάννας Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος του ΔΟΛ κ. Σταύρος Ψυχάρης, σήμερα αργά το απόγευμα, διαμήνυσε στον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ κ. Μάρκο Γκανά, ότι ανακαλεί την απόλυση της συναδέλφου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συζήτησης σχετικής με τις απολύσεις των υπολοίπων συναδέλφων.
Πρέπει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν ο κ. Ψυχάρης μας κοινοποιήσει την απόφασή του αυτή, το Δικαστήριο στο οποίο η εταιρεία ΔΟΛ ΑΕ είχε προσφύγει ζητώντας την κήρυξη της απεργίας της ΕΠΗΕΑ παράνομη και καταχρηστική, είχε κρίνει την απεργία μας νόμιμη απορρίπτοντας την αγωγή της ΔΟΛ ΑΕ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»