Με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζεται η επανέκδοση του Επενδυτή από τους Μπενέκο και Σκαναβή. Στόχος να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το Πάσχα, ει δυνατόν και το Σάββατο 21η Απριλίου.
Ταυτοχρόνως το νέο φύλλο, στελεχώνεται και από δημοσιογράφους οι οποίοι δεν ανήκαν στο παλιό επιτελείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τέως διευθύντρια της Ελευθεροτυπίας Κύρα Αδάμ συμφώνησε να αρθρογραφεί και να καλύπτει το Διπλωματικό- ρεπορτάζ που την ανέδειξε και γνωρίζει καλά. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι στην επιστολή με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Ελευθεροτυπία σημείωνε «Παρακαλώ, η παρούσα επιστολή να αναρτηθεί την 4η Απριλίου στο μπλογκ των εργαζομένων της «Ε».

Οι 63 του Επενδυτή οι οποίοι «πέρασαν» μαζί με την εφημερίδα στους Μπενέκο και Σκαναβή, καθώς και ορισμένοι δημοσιογράφοι της εταιρείας Bestend, πέρασαν από το λογιστήριο του Ελεύθερου Τύπου και εισέπραξαν τα δεδουλευμένα, μιας και η συμφωνία πώλησης προβλέπει ότι ένα ποσό του τιμήματος θα καταβληθεί απευθείας στους εργαζομένους.

ΧΡΑΝ