Επιστολή με την οποία ζητούν μαζική Γενική Συνέλευση απέστειλαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να εκφράσουν την ανησυχία τους για την παρατεινόμενη εκκρεμότητα στον καθορισμό της Κοινής Υπουργικής Απόφασης η οποία θα προσδιορίζει το μισθολόγιο και το εργασιακό καθεστώς.  Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:


Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξέφρασε την ανησυχία της για την παρατεινόμενη εκκρεμότητα στον καθορισμό του περιεχομένου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα προσδιορίζει το μισθολόγιο και εργασιακό καθεστώς μας. Διατυπώθηκε η άποψη - η όποια ενισχύθηκε από την ερμηνεία του νομικού συμβούλου της ΕΣΗΕΑ- όσο διατηρείται η εκκρεμότητα δεν υπάρχει καμιά διασφάλιση, τόσο για τις αποδοχές όσο και για τους όρους απασχόλησης των δημοσιογράφων. Με δεδομένο αυτό το σκηνικό είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση μιας νέας μαζικής Γενικής Συνέλευσης που θα διαμορφώσει το πλαίσιο, τη δράση, και την στόχευση σε συνεργασία με τα Σωματεία μας.

Προτείνουμε η επόμενη Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Απριλίου από τις 13.00-16.00 και ζητάμε να εγκριθεί η στάση εργασίας.

Η παρουσία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είναι απαραίτητη.

Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων
Νίκος Γρυλλακης
Βασιλεια Ζερβού
TAGS