Τη χθεσινή στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ (από 18.00 έως 22.00) παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, την έσπασαν ο Alpha και ο ΣΚΑΙ και τώρα αναμένουμε τα… επίχειρα.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος- λένε από την ΕΣΗΕΑ,  θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και μάλλον θα διαγραφεί. Είναι πολλές άλλωστε οι ανάλογες «αμαρτίες» που έχει διαπράξει. Στο Πειθαρχικό, είναι βέβαιο ότι θα φτάσει και η Σία Κοσιώνη και άλλοι από τους συντελεστές του δελτίου.

Στον Alpha τα πράγματα είναι περισσότερο περιπεπλεγμένα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΣΗΕΑ, λένε ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, έκανε πράξη τη βούληση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων, ασκώντας αφόρητες πιέσεις στους δημοσιογράφους. Στο… θεάρεστο έργο του- λένε, είχε βοήθεια από τον παρουσιαστή του δελτίου Αντώνη Σρόιτερ και τον Δήμο Βερύκιο οι οποίοι προσφέρθηκαν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εμφανιζόταν στο γυαλί, δημιουργώντας απεργοσπαστικό ρεύμα.
Οι προαναφερόμενοι, θα διαβούν- και αυτοί την πόρτα του Πειθαρχικού, με το ερώτημα ποινής που θα φτάνει μέχρι και στη διαγραφή.

ΧΡΑΝ