Επανακυκλοφορεί από την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου το καθημερινό φύλλο του Αγγελιοφόρου, λόγω εκλογών. Σε σημείωμά του ο εκδότης Αλέξανδρος Μπακατσέλος, αναφέρει:

Ο “Αγγελιοφόρος” για λόγους οι οποίοι επιβλήθηκαν από την οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, αναγκάστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου να αναστείλει την καθημερινή του έκδοση, διατηρώντας το κυριακάτικο φύλλο του και την διαδικτυακή πύλη του, www.agelioforos.gr

Ωστόσο, η μεγάλη σημασία της εκλογικής αναμέτρησης η οποία προκαλεί το εύλογο ενδιαφέρον των πολιτών και των αναγνωστών του “Αγγελιοφόρου” και το γεγονός ότι όπως δείχνουν οι αναλύσεις των κυκλοφοριών των εφημερίδων, οι καθημερινοί αναγνώστες μας δεν βρήκαν “στέγη” αλλού, με οδηγούν στην απόφαση να επανακυκλοφορήσουμε το καθημερινό μας φύλλο από την Τετάρτη 25 Απριλίου».  

Ο κ. Μπακατσέλος εκφράζει την πεποίθηση ότι «ότι το αναγνωστικό κοινό θα αγκαλιάσει το νέο ξεκίνημα και θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της εφημερίδας, στηρίζοντάς την σ' αυτήν τη δύσκολη συγκυρία».