Στο χώρο του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά προς τους ανθρώπους του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών. Το Mega, είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει ένα βίντεο με τις ομιλίες των Ευ. Βενιζέλου και Α. Σαμαρά και την πάτησε μεγαλοπρεπώς.
Την ώρα που ο ρεπόρτερ έλεγε ότι στην εκδήλωση- μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο πλάνο, ακριβώς δίπλα του- όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που παραθέτουμε, βρισκόταν ο θεατράνθρωπος Σωτήρης Χατζάκης-Διευθυντής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ο ρεπόρτερ, τσιμουδιά!

Φυσικά είναι αποδεκτό (στις μέρες μας) ένας πολιτικός συντάκτης να μην γνωρίζει ούτε τον Χατζάκη, ούτε τον Γιάννη Μετζικώφ, ούτε τον Δημήτρη Τάρλοου.

Ωστόσο, το κανάλι του Μεγάρου και του πολιτισμού, θα μπορούσε- εικάζω, να ζητήσει από την πολιτιστική του συντάκτρια να ρίξει μια ματιά στα πλάνα. Στο Μέγαρο εξάλλου μιλούσε ο Χρήστος Παπουτσής- δουλειά δεν είχε. Με τον τρόπο αυτό, το Mega, θα μπορούσε να αποφύγει την προφανή για τους γνωρίζοντες γκάφα, που δημιουργεί την εικόνα ότι το κανάλι του Μεγάρου, γνωρίζει τον Χατζηγιάννη και ως εκεί…


ΧΡΑΝ