Η φασιστική επίθεση Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, απασχόλησε το ΕΣΡ, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις πολιτικών κομμάτων ότι αρνούνται να συμμετάσχουν σε πάνελ με παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ, δεν είναι δα η πρώτη φορά, εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων. «Δεν επιβάλλεται η οργάνωση των συζητήσεων με ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων όλων των πολιτικών κομμάτων. Επομένως οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί μπορούν να οργανώσουν συζητήσεις με επιμέρους ομάδες των πολιτικών κομμάτων ούτως ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Από καμιά διάταξη του Συντάγματος και των νόμων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αποκλεισμός από την συζήτηση οιουδήποτε κόμματος που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κοντολογίς, βάλτε τους χρυσαυγίτες, με δική σας ευθύνη, να συζητάνε με εκείνους τους οποίους δεν θα δέρνουν!

Είναι προφανές ότι τα μέλη του ΕΣΡ δεν πήραν καν χαμπάρι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, προ ολίγων ημερών, κόντεψε να πλακωθεί με τον Κώστα Πλεύρη- «πατέρα» των ακροδεξιών και μέντορα του Νίκου Μιχαλολιάκου, από τα χρόνια της ΕΠΕΝ! Παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους και φτάνουν στο σημείο να σημειώνουν ότι «οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν την υποχρέωση να λάβουν μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων»!

Κύριε Λασκαρίδη μου, προφανώς δεν το γνωρίζετε, αλλά αυτή η χώρα, δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό… πιστολέρο. Ούτε… θηριοδαμαστών. ΧΡΑΝ

Σχετικό Θέμα:
 

Η Χρυσή Αυγή πέταξε την κουκούλα! Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας!