Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά κάτι του κάθισε βαρύ του Mega στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Ίσως που λείπει ο Ζανιάς, ίσως που λείπει ο Στουρνάρας, ίσως που λείπει ο Κυριάκος. Ίσως όλα μαζί, ίσως που είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Η ξινίλα πάντως χθες, δεν κρυβόταν. Και δεν μιλάω για την Όλγα Τρέμη που την έχει εκ του φυσικού της, αλλά για όλο το επιτελείο.

«Άλλα νομίζαμε χθες. Αυτό το σχήμα δεν είναι τίποτα άλλο, από μια "βαριά, βαθιά ΝΔ"» σχολίαζε φανερά ενοχλημένος ο Πρετεντέρης, η Όλγα μοιρολογούσε για τον Κυριάκο που δεν έγινε υπουργός ενώ είχε ετοιμάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για το Περιβάλλον, ο Παύλος Τσίμας τόνιζε τις αδυναμίες.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω που είναι, αλλά εδώ στη κυβέρνηση δεν είναι», έλεγε ο Πρετεντέρης που ανέλαβε και τον… επίλογο ρωτώντας πότε θα έχουμε ανασχηματισμό.

Το πρωί, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, ανακάλυπταν την… Αμερική. Τις ουρές των ασφαλισμένων στα φαρμακεία και τις εταιρείες εισπράξεων που ενοχλούν τους δανειολήπτες μετερχόμενες άθλιων μεθόδων.

Πού είναι οι παλιές- καλές για το Mega μόνον εποχές, που τρομοκρατούσαν κάθε βράδυ τον κόσμο, ανακοινώνοντας τα νέα φορομπηχτικά μέτρα του «ύπαρχου» Γιώργου Παπακωνσταντίνου… Και μετά αναρωτιούνται γιατί οι τηλεθεατές προτίμησαν να δούνε ΕΡΤ στις εκλογές. Γιατί άραγε;


ΧΡΑΝ