Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ , συγκαλεί η πρόεδρος του οργανισμού Ελένη Σπανοπούλου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στη γενική συνέλευση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ «θα είναι η εκτίμηση της κατάστασης και η λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη νομιμότητα και το συμφέρον του Οργανισμού».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, φυγαδεύτηκε εν μέω γενικής κατακραυγής όταν ύστερα από έξι ώρες συνεδρίασης είπε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ψηφοφορία επικαλούμενη θέμα απαρτίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ:

Το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ μετά τις εξελίξεις και τα έκτροπα στη Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου ,για τα οποία εκφράζει τη λύπη του καταδικάζοντας κάθε μορφής βία από όσους την άσκησαν ,συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με τις Καταστατικές διατάξεις του Ταμείου.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Ελένη Σπανοπούλου συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη αποφάσεων, με γνώμονα τη νομιμότητα, το συμφέρον του Οργανισμού και των 20.000 ασφαλισμένων μελών του, τις οποίες και θα ανακοινώσει.

Σχετικό θέμα: Μπουγέλα στη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ - Δημοσιογράφοι κατά της Σπανοπούλου