Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ κατά της προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ Ελένης Σπανοπούλου, με αφορμή τη χτεσινή γραπτή δήλωση της που υποστήριζε ότι ο Γ. Φιλιππάκης προπηλάκισε την ίδια κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Ταμείου.
Όπως επισημαίνει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, ούτε ο «κ. Φιλιππάκης ή οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος που συσπειρώνεται στις γραμμές του, προέβει σε βιαιοπραγίες» και κατηγορεί την κυρία Σπανοπούλου ότι «ψεύδεται συνειδητά και σκόπιμα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ηδιοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ακολουθώντας παρελκυστικές πρακτικές έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, ώστε να εκφυλιστεί η Γενική συνέλευση και να μην πάρει αποφάσεις και τώρα επιχειρεί αντιπερισπασμό συκοφαντώντας συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, με στόχο να συγκαλύψει την πραγματικότητα που λέει ότι η ίδια και το υπόλοιπο ΔΣ του οργανισμού ήταν προπομπός των σχεδιασμών κυβέρνησης και ΕΕ για το βούλιαγμα των Ταμείων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ καταγγέλλει την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, που σε χτεσινή γραπτή δήλωσή της, προσπαθώντας να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, κατέφυγε σε χυδαία συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστών του, ισχυριζόμενη ότι ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκης, προπηλάκισε την ίδια και άλλους συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο συγκεκριμένος ή οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος που συσπειρώνεται στις γραμμές του, προέβει σε βιαιοπραγίες. Το ΠΑΜΕ δεν χρησιμοποιεί ούτε έχει ανάγκη να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Τοποθετείται καθαρά και ανοιχτά και αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα με τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ ψεύδεται συνειδητά και σκόπιμα. Η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ακολουθώντας παρελκυστικές πρακτικές έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, ώστε να εκφυλιστεί η Γενική συνέλευση και να μην πάρει αποφάσεις και τώρα επιχειρεί αντιπερισπασμό συκοφαντώντας συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, με στόχο να συγκαλύψει την πραγματικότητα που λέει ότι η ίδια και το υπόλοιπο ΔΣ του οργανισμού ήταν προπομπός των σχεδιασμών κυβέρνησης και ΕΕ για το βούλιαγμα των Ταμείων.

Αυτά κατάγγελλε εξαρχής και διαχρονικά το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, αναδεικνύοντας τις πολιτικές ευθύνες της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ στη σταδιακή διαδικασία κατεδάφισης του Ταμείου. Αυτά είπαν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, προκαλώντας ενόχληση στη διοίκηση, η οποία προσπάθησε να εγκλωβίσει τη συνέλευση σε λογικές μακριά από την πολιτική ουσία του θέματος.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα. Αυτά για τα οποία προειδοποιούσε το ΠΑΜΕ, επαληθεύονται πλήρως. Όσοι νομίζουν ότι με ψέματα και αθλιότητες θα αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση και θα κρύψουν τις ευθύνες τους, είναι πέρα για πέρα γελασμένοι.