Νέα αναστάτωση για τους εργαζόμενους της εφημερίδας Espresso. Την ώρα που τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδα βρίσκονται σε διακοπές και η θεσμική εκπροσώπηση των εργαζομένων είναι ανύπαρκτη, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Πέτρο Κυριακίδη. Η συνάντηση έγινε ύστερα από απαίτηση των αγανακτισμένων εργαζομένων προκειμένου να μάθουν πότε επιτέλους θα τους καταβληθούν οι μισθοί. Ήδη τα δεδουλευμένα χρωστούμενα είναι 2 μήνες, στα μισθολόγια και άλλα τόσα στα μπλοκάκια.

Ο Πέτρος Κυριακίδης είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι τα χρήματα πλέον έχουν τελειώσει και πώς περιμένει τις νομικές διαδικασίες που θα του επιτρέψουν να αποδεσμεύσει κάποια που θα χρησιμοποιηθούν για τις πληρωμές, ενώ ισχυρίστηκε πως οι όποιες πληρωμές γίνονται πλέον με... δανεικά χρήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Espresso, λόγω και των κακών χειρισμών της εργοδοσίας, είναι ότι το team του ενθέτου BET (χάρη στο οποίο η εφημερίδα ανεβάζει σημαντικά την κυκλοφορία της κάθε Τρίτη και Παρασκευή) έχει να πληρωθεί από τον περασμένο Απρίλιο!

Κατόπιν τούτων αποφασίστηκε να ανασταλεί η έκδοση του περιοδικού…
Την ίδια ώρα στο ραδιόφωνο του Flash οι εναπομείναντες εργαζόμενοι περιμένουν να δουν αν θα επαληθευτούν οι φήμες για την έλευση νέου επενδυτή (ακούγεται μετ΄επιτάσεως το όνομα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη) που θα δώσει οικονομική ανάσα στον ραδιοσταθμό...

πηγή: zoornalistas.blogspot.gr