Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ και δημοσιογράφος, Γιώργος Κογιάννης στον Σίμο Κεδίκογλου με αφορμή τις πληροφορίες που ήθελα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει λόγο για «ανεπαρκείς στη ΝΕΤ που χάνουν ειδήσεις». Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η απάντηση του κ. Κογιάννη ήταν άμεση: «Από πότε οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, κάθε κυβέρνησης, λειτουργούν ως αρχισυντάκτες του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, όπως τουλάχιστον εμφανίζεται ο κ. Κεδίκογλου;», διερωτάται ο ίδιος και αποστέλλει βίντεο με τις απευθείας δηλώσεις του κ. Δένδια έξω από το Μαξίμου, για τους αστυνομικούς που φεύγουν από τα γραφεία και πηγαίνουν στο δρόμο, που συνοδεύεται από ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιμένει, λέγοντας ότι μπορεί να μεταδόθηκε η είδηση με τον κ. Δένδια, αλλά δεν μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που έχει και μεγαλύτερη θεαματικότητα.

«Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι τηλεθεατής, όπως όλοι οι Έλληνες και έχει δικαίωμα να κάνει κριτική», είπε ο κ. Κεδίκογλου, επιμένοντας και στο γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η επιτυχία του Ολυμπιονίκη, Ηλία Ηλιάδη, αλλά μαγνητοφωνημένη.

«Αυτό αφορά το αθλητικό τμήμα στο οποίο θα πρέπει να κυβερνητικός εκπρόσωπος, να απευθυνθεί», φαίνεται πως ανταπάντησε ο κ. Κογιάννης και αναφέρει ότι λόγω της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κεντρικά δελτία, έχουν μικρότερη διάρκεια.
TAGS