Το πρώτο τους δοκιμαστικό έκαναν σήμερα ο Γιώργος Κουβαράς και η Μάριον Μιχελιδάκη, που από τις 11 του μηνός, στις 8 το πρωί, θα παίρνουν τη σκυτάλη από τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη. Αύριο θα κάνουν δοκιμαστικό ο Βασίλης Μπεσκένης και η Ανθή Σαλαγκούδη, που θα ακολουθούν από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Για το Σαββατοκύριακο, οπότε και πάλι η ενημέρωση στην ΕΡΤ θα συνεχίζεται ως το μεσημέρι, ακούγονται τα ονόματα των Βαγγέλη Γιακουμή, Γιάννη Χρηστάκου, Κώστα Τσουρού και Εμμανουέλλας Αργείτη.

Η καθυστέρηση- ακούω, οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να ληφθεί απόφαση ώστε να μην ισχύσει η απαγόρευση παράλληλης εργασίας σε μη ανταγωνιστικό μέσο, ώστε να υλοποιηθεί η πρόσληψη του Κουβαρά, αλλά και του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο οποίος θα κάνει εκπομπή. Κατά το παρελθόν, έχω ταχθεί εναντίον του συγκεκριμένου μέτρου- συνεχίζω να είμαι εναντίον.

Ωστόσο επισημαίνω ότι αν ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση, θα πρέπει να ισχύσει για όλους τους συμβασιούχους και όχι μόνον για τους ΠΕΘ. Οι λόγοι είναι ευνόητοι…


ΧΡΑΝ