current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση08:45

Τέλλης VS Σίμος: Η μάχη της Αγίας Παρασκευής

Xοντραίνει το παιχνίδι στην ΕΡΤ και οι σχέσεις του προεδρεύοντα Νίκου Τέλλη και του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Αποτέλεσμα;

Δημοσίευση 08:45’
αρθρο-newpost

Xοντραίνει το παιχνίδι στην ΕΡΤ και οι σχέσεις του προεδρεύοντα Νίκου Τέλλη και του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Αποτέλεσμα;

Xοντραίνει το παιχνίδι στην ΕΡΤ και οι σχέσεις του προεδρεύοντα Νίκου Τέλλη και του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Αποτέλεσμα; Η συνεδρίαση του ΔΣ να μετατεθεί για τη Δευτέρα με ημερήσια διάταξη που αν δεν την υπογράψει ο Τέλλης, θα την καθορίσει ο Σίμος! Η σύρραξη άρχισε όταν ο Ν. Τέλλης αρνήθηκε να θέσει στα θέματα συζήτησης τις προσλήψεις του τέως νομάρχη και υπάλληλου ΕΡΤ, Δημήτρη Σαραβάκου, και του, βρισκόμενου σε καθεστώς εφεδρείας, Πέτρου Μάη.

Ο πρώτος προορίζεται για τη θέση του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών την οποία κατείχε ο Ν. Μιχαλίτσης και ο δεύτερος για τη διεύθυνση διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών που κατέχει ο Ευ. Λουριδάς. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ο Ν. Τέλλης δήλωσε δημοσίως ότι αν είναι να παραιτηθεί, θα το πράξει σε αυτόν που τον επέλεξε, δηλαδή στον Ευ. Βενιζέλο!

Το κακό συνεχίστηκε με το ΠΑΣΟΚ να θέτει θέμα για τις ειδήσεις και να απαιτεί να προσληφθεί ο Βασίλης Θωμόπουλος (ο οποίος έκανε άνοιγμα και στη ΔΗΜΑΡ) στη θέση του διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών, ώστε να αποτελέσει μαζί με τον Αιμίλιο Λιάτσο και τον Στράτο Μπαλή την ομάδα της ενημέρωσης.

Η Φώφη Γεννηματά- λένε, έχει ανέβει στα κάγκελα για το θέμα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι να βρίσκεται στον αέρα το πρωινό, με μόνο δεδομένο το δίδυμο Αρβανίτη- Κατσίμη και όλους τους άλλους, να βρίσκονται στον αέρα.

ΥΓ1: Η πρόταση για Θωμόπουλο, δίνει μια απάντηση στον Γ. Κογιάννη που αναρωτιέται τι θέση έχουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για την απομάκρυνσή του.

ΥΓ2: Στα ονόματα των υποψηφίων για την πρωινή ζώνη, συμπληρώστε και αυτό της Τάνιας Μαντουβάλλου.

ΥΓ3: Αν και καθηγητής ο κ. Τέλλης, αγνοεί ότι δεν παραιτείσαι σε αυτόν που σε προτείνει, αλλά σε εκείνο που σε τοποθετεί- εν προκειμένω στον Σίμο Κεδίκογλου.

ΥΓ4: Η θέση του Γ. Κογιάννη θεωρείται και είναι (δυστυχώς) πολιτική. Άρα κακώς διαμαρτύρεται.

 ΥΓ5: Ο Β. Θωμόπουλος έχει θητεύσει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ επί ημερών Χρήστου Πρωτόπαπα. Τότε που όσοι δημοσιογράφοι δεν ήταν φίλοι του Σημίτη, θεωρούνταν αυτομάτως εχθροί του.

Χριστίνα Αναστασίου