Ο διευθυντής του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πήρε θέση για τα όσα έγραψε στο twitter ο Μανώλης Καψής για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη, αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς τον σχολιαστή του δελτίου του καναλιού. Ο Μ. Καψής είχε χαρακτηρίσει «τσόλια» τις δύο καλλιτέχνιδες μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών φορολογικών τους δηλώσεων, προκαλώντας την σκληρή αντίδραση της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία (δεν βρισκόταν στη λίστα και) δήλωσε ότι κανείς δεν της έχει «ανακατέψει» τόσο το στομάχι.

Ο διευθυντής του Mega, σε ενυπόγραφο άρθρο του στο aixmi.gr, σημειώνει ότι η Αλεξίου και η Γαλάνη «διδάσκουν ήθος με τις προσωπικές διαδρομές τους» και προσθέτει ότι «χρειάζεται, λοιπόν, σεβασμός απέναντί τους». Κάνει μάλιστα και αναφορά στα πιθανά κίνητρα της επίθεσης Καψή, σημειώνοντας ότι αυτό ισχύει, «είτε μας αρέσουν είτε όχι όσα πολιτικά πρεσβεύουν»!

Είναι μάλλον δύσκολο ο Χρ. Παναγιωτόπουλος να κινήθηκε αυθόρμητα. Λογικά με κάποιο από τα αφεντικά του Μεγάλου καναλιού πρέπει να μίλησε πριν αποφασίσει να αποδοκιμάσει εμμέσως πλην σαφώς τον υφιστάμενό του. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν το θέμα θα κλείσει εδώ ή αν θα έχει συνέχεια.

Εξου και θα το παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον… Διαβάστε τώρα τι σημειώνει μεταξύ άλλων ο Χρ. Παναγιωτόπουλος:

«Θεωρώ ότι αποτελούν τις δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες, τις πρωθιέρειες του ελληνικού τραγουδιού. Και όχι μόνο. Επί τέσσερις δεκαετίες διδάσκουν ήθος με τις προσωπικές διαδρομές τους. Χρειάζεται, λοιπόν, σεβασμός απέναντί τους, διότι αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας, καταφύγιο της ψυχής μας, απάγκιο της ζωής μας.

Αυτή είναι η γνώμη μου και την καταθέτω ακόμη και απέναντι σε αγαπημένους φίλους. Είτε μας αρέσουν είτε όχι όσα πολιτικά πρεσβεύουν, αυτή την τόσο ταραγμένη περίοδο για τη χώρα, το βέβαιο είναι ότι η Δήμητρα και η Χαρούλα έχουν ψηλώσει την Ελλάδα δεν την έχουν κοντύνει…».

ΧΡΑΝ

Σχετικό θέμα:
Star Alert: O Καψής και η Ύβρις! 

Σχετικό θέμα: 
Μάκης προς Καψή: Δεν το πιστεύω ότι έγινες τόσο [email protected]@[email protected]!!!