Σε λίγο, στην Αγία Παρασκευή, θα γελάνε και τα… πατώματα! Αφού διαπίστωσαν ότι δεν τους κάνει για το πρωινό η καλλίσφυρος Ανθή Σαλαγκούδη, αφού έκαναν τόσα και τόσα δοκιμαστικά, κατέληξαν- λέει, στην πάλαι ποτέ καλλίπυγο Λίνα Κλείτου, που θα κάνει δίδυμο με τον Φάνη Παπαθανασίου! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Φάνης Παπαθανασίου, ως παρτενέρ της Εμμανουέλλας Αργείτη, στα δοκιμαστικά, είχε απογοητεύσει. Και γενικώς απογοητεύει όταν αφήνει το ρεπορτάζ και το «ματσούκι» για να μπει στο στούντιο. Στο ρεπορτάζ και στους… διαδρόμους είναι καλός. Το λένε όλοι στο κτίριο.

Η Λίνα Κλείτου από την άλλη, δεν σε κάνει δα να πεις… ουάου. Αν σε έκανε, θα το είχαν καταλάβει- λέω, εδώ και χρόνια. Είτε στον ΑΝΤ1, είτε στην ΕΡΤ. Και όπως αντιλαμβάνεστε, αντιπαρέρχομαι πλήρως το γεγονός ότι στις εκλογές του Μαΐου ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Ντόρας. Το αντιπαρέρχομαι για να μην υπάρξουν συνειρμοί.

Πώς έφτασαν τώρα σε αυτή την απόφαση: Ο Φάνης και η Λίνα μια μέρα που βγήκαν στο γυαλί, έκαναν 14% και κάποιοι σκέφτηκαν ότι αφού κάνουν τέτοια νούμερα, γιατί να ψάχνουμε για άλλους; Σωστό και αυτό- να μην ιδρώσουν οι άνθρωποι. Ωστόσο εικάζω (και δεν θα διαψευστώ) ότι αν οι αρμόδιοι συνεχίσουν να κοιτάζουν τα νούμερα του Φάνη και της Λίνας μετά από λίγες μέρες καθημερινής παρουσίας, θα αντιληφθούν ότι δεν θα τους βλέπουν ούτε στα… μόνιτορ της ΕΡΤ.


ΥΓ: Θερμά ευχαριστήρια στη διοίκηση, γιατί εξασφαλίζει το ρεπορτάζ μας και κατά συνέπεια το ψωμί μας.

Χριστίνα Αναστασίου