Με αιχμηρή επιστολή για τις «ανακρίβειες» ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Αμβούργο, ο Πάνος Σκουρλέτης βάλλει κατά των «Νέων» και του διευθυντή της εφημερίδας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί ευθέως στην επιστολή του την αξιοπιστία της εφημερίδας, ενώ αναφέρει ότι ο ρεπόρτερ, Γιώργος Παππάς, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας καθώς δεν ήταν καν παρών στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη Γερμανία.
Είναι η δεύτερη φορά πάντως που ο κ. Σκουρλέτης επιτίθεται στα «Νέα» για... ανυπόστατο δημοσίευμα καθώς τον Μαίο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει ονομαστική επίθεση εναντίον της εφημερίδας και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν» και το άρθρο του δημοσιογράφου «’Έχει σχέση η Siemens με τη 17Ν;».

Ο κ. Σκουρλέτης είχε υποστηρίξει τότε ότι η εφημερίδα και ο αρθογράφος επιχειρούν να στοιχίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και υπογράμμισε ότι η σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι ειλημμένη απόφαση. 

Όπως αναφέρει σήμερα στην επιστολή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση της «Συμμαχίας για τη Δίκαιη Αναδιανομή» στο Αμβούργο κινείται εκτός πραγματικότητας και προσβάλλει την αξιοπιστία της εφημερίδας, της οποίας ο ρεπόρτερ δεν παρευρέθηκε καν στη συγκέντρωση, αφού ήταν στο Βερολίνο.
  
Oλόκληρη την επιστολή του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ :

κ. Διευθυντά,   

«Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας,  το ρεπορτάζ του κ. Γιώργου Παππά για τη συμμετοχή του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση της «Συμμαχίας για τη Δίκαιη Αναδιανομή» στο Αμβούργο.    

Σε αυτό, γίνεται λόγος για επιδεικτική αποχώρηση μέρους των συγκεντρωμένων πριν την ομιλία του πρόεδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κινείται εκτός πραγματικότητας και προσβάλλει την αξιοπιστία της εφημερίδας, της οποίας ο ρεπόρτερ δεν παρευρέθηκε καν στη συγκέντρωση, αφού ήταν στο Βερολίνο.  

Αντίθετα με το ρεπορτάζ, η υποδοχή που επεφύλαξαν οι γερμανοί εργαζόμενοι ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύσατε. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τις πηγές του συνεργάτη σας και τους λόγους που τον οδήγησαν στη διαμόρφωση ενός ανακριβούς ρεπορτάζ»


ΑΝ.ΓΑΛ.