Ο Γ. Κυρίτσης με δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως σταματάει τη συνεργασία του με την Ε. Ακρίτα, αφού η τελευταία αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης.

Οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες. Πλέον, το γραφείο παραγωγής σεναριών που μοιράζονταν εδώ και πολλά χρόνια θα το αναλάβει μόνος ο Γιώργος Κυρίτσης.

''Η Έλενα κακά τα ψέμματα είναι η ψυχή της ομάδας, η κολόνα. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε μαζί από το 91' και αναμφισβήτητα είναι μεγάλο το κενό που θα δημιουργηθεί. Όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τις πίκρες και τις επιτυχίες. Όλα αυτά μας έδεσαν πολύ, δεν είναι και μικρό πράγμα εδώ μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή. Η Έλενα αποφάσισε να σταματήσει, το έχει δηλώσει και ήταν ξεκάθαρη. Έχει κάθε δικαίωμα να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να κάνει άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν περισσότερο. Ακόμη βέβαια είναι παρούσα, δουλεύουμε εντατικά για τα Μυστικά και δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Ζούμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία στην τηλεόραση'', δηλώνει ο Γιώργος Κυρίτσης.

Σχετικά όμως με τη νέα καθημερινή τηλεοπτική σειρά, την οποία ετοίμαζαν, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.