«Άστραψε και βρόντηξε» ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Χωρίς Αναισθητικό» στο Kontra Channel αναφερόμενος στη «λίστα Λαγκάρντ» που δημοσίευσε το περιοδικό HOT DOC και στην οποία συμπεριλαμβανόταν το όνομά του.


Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι «σήμερα δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα» κάνοντας μία... αναδρομή στα προσωπικά του δεδομένα (μίλησε ακόμα και για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα στην εφηβική του ηλικία).

«Δεν υπήρξε ποτέ λίστα Λαγκάρντ» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι άνοιξε λογαριασμό το 1992, τον οποίο έκλεισε το 2001 στην τράπεζα της HSBC. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει με έγγραφα όλα τα προσωπικά του δεδομένα στις εκπομπές του.

«Eίναι προϊόν εκτεταμμένης πλαστογραφίας και προϊόν μυστικών υπηρεσιών» είπε ακόμα.

«Βρέθηκα συρραμένος στη θέση 936» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ήταν ο μόνος στον οποίο επιτέθηκαν τα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «κανιβαλισμό». Παράλληλα, άφησε υπονοούμενα για το χρόνο δημοσίευσης της λίστας και για «περίεργη συγκυρία».

«Δεν μπορεί να χωνέψει κανένας ότι είμαι ένας πλούσιος δημοσιογράφος και ότι είμαι κατά του Μνημονίου» τόνισε χαρακτηριστικά. «Φοβάμαι για τη ζωή μου» πρόσθεσε ακόμα.

Από τα πυρά του Γιώργου Τράγκα δεν έλειψε και ο αρθρογράφος των «Νέων» Δημήτρης Μητρόπουλος ο οποίος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σήμερα, με δημοσίευμά του.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον βουλευτής της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το επεισόδιό του με την Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας ότι τον βρίζει συνεχώς, κατηγορώντας τον για ασυνέπεια.