Ξεκινά και πάλι η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος από τη συχνότητα του 902, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ραδιοτηλεοπτικής 902».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 
«Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του 902, με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος.

Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού, σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες.

Η τηλεόραση του 902 έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο. Για τον σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος».

Να θυμίσουμε ότι μόλις λίγους μήνες πριν, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ η τηλεόραση του 902 είχε παύσει να μεταδίδει το πρόγραμμά της. 

Ως αιτίες αναφέρονταν το ιδιαίτερα μεγάλο κόστος της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση. «Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους» τονιζόταν στην ανακοίνωση.