Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η παρουσίαση προγράμματος της FOX International Channels Greece για το 2013! Προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε σε έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο αρχιτεκτονικό χώρο, το Sotovikis Workshop, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.  
Το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων ανέλαβε, η host της βραδιάς Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εκπροσώπους της FOX. O Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe, κ. Adam Theiler, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας: «Η πορεία των καναλιών της FOX στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι απολύτως θετικά! Συνεχίζουμε την επένδυση στην ελληνική αγορά σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές». 

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε η Εμπορική Διευθύντρια της Fox International Channels Greece, κ. Νάντια Δεμίρη, η οποία επεσήμανε ότι: «Τα θετικά αποτελέσματα της FOX χτίζονται με γερές δόσεις ομαδικότητας, δημιουργικότητας και προσήλωσης στους στόχους μας. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου, σε μια εποχή δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις».  

Οι προσκεκλημένοι πήραν μια γεύση από το πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic Channel για το 2013. Η νέα χρονιά περιλαμβάνει αποκλειστικές παγκόσμιες πρεμιέρες όπως το JO με το Jean Reno στις 27 Φεβρουαρίου στο FOX, νέα επεισόδια βραβευμένων σειρών όπως Grey’s Anatomy, Homeland, Glee, The Walking Dead και Modern Family μεταξύ άλλων, αλλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα με τη σφραγίδα ποιότητας του National Geographic Channel σε ποικίλα θέματα όπως η δεκαετία των 80s, το λιώσιμο των πάγων στο βραβευμένο και υποψήφιο για Oscar Chasing Ice και την ιστορία του αμερικανού ηγέτη στο Killing Lincoln, από το Ridley Scott σε αφήγηση Tom Hanks.  

Οι προσκεκλημένοι της FOX International Channels Greece ευχήθηκαν συνεχή ανοδική πορεία στον Όμιλο και δήλωσαν, ότι θα παραμείνουν πιστοί στο επιτυχημένο πρόγραμμα των καναλιών του και το 2013.