Από την 1η Μαρτίου θα κυκλοφορεί στα περίπτερα, αυτόνομο και ανεξάρτητο, το νέο τηλεοπτικό πολυπεριοδικό «TV menu».
Eκδότης είναι ο Γιάννης Κουρτάκης –που απέδειξε με την ομάδα του στα «Παραπολιτικά» πως ξέρει να κερδίζει στοιχήματα- και διευθυντής, ο πολύπειρος στο είδος, Αντώνης Πρέκας.

Με έξυπνες ιδέες, καθαρό πρόγραμμα, συμφέρουσες προσφορές, με χρήσιμη, αποκαλυπτική και αδέσμευτη δημοσιογραφία, με κέντρο τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες, το «TV menu» φιλοδοξεί να αλλάξει το... μενού στον εβδομαδιαίο περιοδικό τύπο.

Να γίνει το περιοδικό που έλειπε από το σπίτι και να μπει στην καρδιά κάθε γυναίκας και κάθε ελληνικής οικογένειας.  

Πρόκειται για μια τετράπτυχη έκδοση, 100 σελίδων, που συνδυάζει:
 
Α. Ένα πλήρες τηλεοπτικό περιοδικό, με έμφαση στις συνέχειες, τα παρασκήνια, αλλά και τα... προσεχώς των καθημερινών σειρών συνεχείας. Περιλαμβάνει: Εύχρηστο και καθαρό πρόγραμμα για 30 κανάλια. Κριτική παρουσίαση όλων των ταινιών της εβδομάδος. «Το μπλοκάκι του φιλάθλου» με όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις. Επιλογές από το τηλεοπτικό μενού τις εβδομάδος. Κριτική, σχόλια και αποκαλυπτικές ειδήσεις για πρόσωπα και πράγματα στα κανάλια και τα μίντια. ...και το «TV junior» για παιδιά με προσφορές και εκπλήξεις. «Ρετρό ιστορίες» με γνώση και νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος.
 
Β. Ενα πλήρες gossip περιοδικό, με έμφαση στις φωτογραφίες, αλλά και τις ανθρωποκεντρικές ιστορίες. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο. Μικρά και μεγάλα μυστικά, για να ξέρει πάντα ο αναγνώστης ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με τα πρόσωπα που αγαπά (ή...αγαπά να μισεί) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Γ. Ένα περιοδικό για τον ελεύθερο χρόνο με επιλογές διασκέδασης μέσα και έξω από το σπίτι. Περιλαμβάνει σελίδες για το Σινεμά, το Θέατρο, τη Μουσική, το Βιβλίο. Με εκπτωτικά κουπόνια και άλλες προσφορές.
 
Δ .Ένα λαϊκό -κυρίως γυναικείο- περιοδικό ποικίλης ύλης, με έμφαση στην μαγειρική και σε λύσεις φθηνές και εύκολες για παραδοσιακές οικιακές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει σελίδες «φτιάξτο μόνος σου», συνταγές για καλλυντικά και φάρμακα από τη φύση, γιατροσόφια της γιαγιάς, αλλά και στήλες για τον κήπο και την βεράντα, τα κατοικίδια (με δωρεάν αγγελίες), φθηνές αγορές, επικοινωνία με ειδικούς για να δίνουν απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα... Και βέβαια ωροσκόπιο και άλλες εκπλήξεις.    

ΕΠΙΠΛΕΟΝ κάθε εβδομάδα μαζί με «TVmenu», θα κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το έξτρα ένθετο «I.Q» με σταυρόλεξα, sudoku και άλλα παιχνίδια του μυαλού.    
Το «TV menou» υπόσχεται να είναι ένα τηλεοπτικό πολύ-περιοδικό που ο αναγνώστης του θα αισθάνεται πως τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Πως έχει πολλά να κερδίσει αγοράζοντάς το. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Οι προσφορές που ετοιμάζει το περιοδικό θα το αποδείξουν. Θα είναι έξυπνες, ουσιαστικές και συμφέρουσες.  

Τιμή απλής έκδοσης + IQ στο 1,5€