Από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα πραγματοποιούν στάση εργασίας.

Η ΕΣΗΕΑ έχει καλέσει στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας έκτακτη γενική συνέλευση με θέματα το ασφαλιστικό και τις εξελίξεις που αφορούν τα ταμεία των δημοσιογράφων, απολογισμό των πεπραγμένων του σημερινού Δ.Σ αλλά και την έναρξη των διαδικασιών για εκλογές.

Θα συζητηθεί και το θέμα της ομαδικής παραίτησης των μελών του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.

Κεδίκογλου: Μικροπολιτικές σκοπιμότητες

«Η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είπε προχθές στη Βουλή ο Πρωθυπουργός περί εθνικής δολιοφθοράς ορισμένων στις προσπάθειες που καταβάλλουν η χώρα και οι Έλληνες πολίτες» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Μετά από το «μαύρο» που έριξαν στις τηλεοπτικές οθόνες οι "προαγωγοί της αλήθειας" κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη Φ. Ολάντ στη χώρα μας, προκηρύσσουν ακόμη μια στάση εργασίας τη Δευτέρα και ακριβώς τις ώρες που ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα είναι στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές για τη χώρα μας συμφωνίες. Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κίνησης αυτής και ποιος κρύβεται από πίσω» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.