Μια νέα εκδοτική προσπάθεια, αμιγώς δημοσιογραφική, πραγματοποιεί η εφημερίδα «6 μέρες», χωρίς αδιαφανή «επενδυτικά» κεφάλαια στο προσκήνιο ή το παρασκήνιο, χωρίς υποκριτικές κραυγές, χωρίς προνομιακή στήριξη από «συγγενή» εκδοτικά και πολιτικά συμφέροντα και συγκροτήματα, βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο στα περίπτερα.
«Η εφημερίδα μας, με σταθερή και δυναμική παρέμβαση στην πολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία, αποτελεί μια προσπάθεια αυστηρά δημοσιογραφική. Απευθύνεται μόνο στο – περιορισμένο λόγω της κρίσης – αναγνωστικό κοινό και κατάφερε να αναδείξει, στους μόλις τρεισήμισι μήνες ζωής της, θέματα που συζητήθηκαν και διαμόρφωσαν την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Ωστόσο ο ημερήσιος Τύπος, ακολουθώντας κατά πόδας τη φθίνουσα πορεία της χώρας, περνάει μια κρίση χωρίς προηγούμενο, με συνέπειες ορατές στην κυκλοφορία όλων των – παλαιών και νέων – εφημερίδων. Η δική μας εφημερίδα, όμως, παρά τις πολλές και αντίξοες συνθήκες, είναι αποφασισμένη δώσει τη μάχη και να επιβιώσει ενάντια σε κάθε αντικειμενική δυσκολία. Συνεπώς... αλλάζει! Από σήμερα θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.

Και πολύ σύντομα θα είναι μαζί σας: ● Με πλήρως ανανεωμένη ύλη. ● Με ακόμη πιο πρωτοποριακό – και φιλικό προς τον αναγνώστη – σχεδιασμό των σελίδων της. ● Με ακόμη πιο «καυτά» ρεπορτάζ. ● Με ακόμη πιο δυναμική πολιτική παρέμβαση. ● Με ακόμη πιο ευαίσθητη και αιχμηρή κοινωνική ματιά. ● Με ακόμη πιο παρεμβατική διάθεση στα πολιτιστικά δρώμενα. ● Με προσφορές οι οποίες, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας, θα σέβονται τις ανάγκες και την προσωπικότητα των αναγνωστών μας. Η εφημερίδα μας, λοιπόν, γίνεται εβδομαδιαία. Αλλάζει μορφή, αλλά όχι προσανατολισμό, συνεχίζει κάνοντας τη μέγιστη προσπάθεια να διατηρήσει όχι μόνο τον χαρακτήρα της, αλλά και τις θέσεις εργασίας που η ίδια δημιούργησε. Ραντεβού κάθε Σάββατο στα περίπτερα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα.