Απλήρωτοι έμειναν τελικά σήμερα, οι συμβασιούχοι του Αθήνα 9,84 αν και κανείς δεν τους έχει ειδοποιήσει ότι ο σταθμός δεν τους χρειάζεται και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τα λεφτά τους, λένε από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, δεν πρόκειται να τα χάσουν και αποδίδουν στο γεγονός σε κάποια διοικητικά στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής που έχουν πάρει αγκαλιά τις καρέκλες τους και δεν έχουν το φιλότιμο να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Έστω και αν όντως αυτό συμβαίνει, η καθυστέρηση που έχει επιδειχθεί στον ορισμό διοίκησης είναι μεγάλη. Ταυτοχρόνως, κάποια σημάδια έπαρσης που επιδεικνύουν συνεργάτες του Δημάρχου Καμίνη, αποτελούν κακό οιωνό.
Κακός οιωνός είναι και το γεγονός ότι υπάρχουν επιλεκτικές και μεθοδευμένες διαρροές περί του κόστους του 9,84, των υψηλόμισθων που κατέχουν θέσεις κλπ.
Οι πληροφορίες θέλουν να ορίζεται διοίκηση εντός της εβδομάδας. Για τη θέση του Προέδρου, ακούγεται το όνομα της Ρέας Γαλανάκη.
Για τη θέση του διευθυντή, ακούστηκαν τα ονόματα των δημοσιογράφων Νίκου Μεγγρέλη- παλιού υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και του Μιχάλη Κυριακίδη- πρώην διευθυντή της ΕΡΑ και υπεύθυνου για το διαδίκτυο στην προεκλογική καμπάνια του Γ. Καμίνη. Ωστόσο αμφότεροι το διαψεύδουν.
Αν δεν υπάρξει διοίκηση, θεωρείστε βέβαιο ότι κατατεθούν μαζικά αγωγές και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων- ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ δημοτικών συμβούλων, μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, που έχουν ταχθεί ούτως ή άλλως υπέρ των συμβασιούχων που τεκμαίρεται ότι καλύπτουν πάγιες θέσεις εργασίας.
Δυσαρέσκεια όμως, σημειώνεται και μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οφείλουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και να μην στρουθοκαμηλίζουν. Αυτό όμως κυρίως προέρχεται από τη στάση του κ. Καμίνη στο θέμα των μεταναστών που κατέλαβαν τη Νομική και επεκτείνεται στο πρόβλημα του Αθήνα 9,84.
Για την κατάληψη της Νομικής βλέπετε η κυρίαρχη άποψη μεταξύ των υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο Δήμαρχος επιχείρησε να δοξαστεί… κρυπτόμενος…