Πριν λίγη ώρα έληξε η συνάντηση των συντακτών του Έθνους με τον διευθυντή της εφημερίδας Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος αφού είπε το… ποίημά του, δεν δέχθηκε ερωτήσεις και αποχώρησε μεγαλοπρεπώς- λέμε τώρα… Τα όσα είπε όμως ο Τσεκούρας, έχουν την αξία τους και σας τα μεταφέρουμε:

Στην αρχή είπε στους συντάκτες ότι χθες πέρασαν την κόκκινη γραμμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να κλείσει η εφημερίδα. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποια… κοράκια- λίγα μέσα από το Έθνος και πολλά από έξω, θέλουν να κλείσει η εφημερίδα, όπως έγινε με το Βήμα. Όμως κάποιοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας, αντέδρασαν με ηρωισμό και αυταπάρνηση (σ.σ. έτσι βλέπει τον απεργοσπαστικό του μηχανισμό) και αυτούς η διεύθυνση τους ευχαριστεί ένα- ένα προσωπικά (σ.σ. μέχρι να έρθει και η δική τους η σειρά). Ο Τσεκούρας είπε ότι κακώς ορισμένοι πιστεύουν ότι η εφημερίδα δεν θα κλείσει γιατί ο Μπόμπολας έχει λεφτά. Τα λεφτά, επισήμανε, είναι δικά του και όχι της εφημερίδας και διαβεβαίωσε ότι ο Μπόμπολας σκέφτεται σοβαρά, αν συνεχιστούν ενέργειες σαν τη χθεσινή, να κλείσει την εφημερίδα.
Τι καταλαβαίνετε εσείς από όλα αυτά; Εγώ ότι αν δεν επιτρέψουν στον Μπόμπολα να προχωρήσει στην «εξυγίανση» που σχεδιάζει, αυτός θα κλείσει το μαγαζί και θα κάνει ένα νέο, όπως ονειρεύεται ο γιός του ο Φώτης.
Άβε Μπόμπολα. Οι… μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

ΧΡΑΝ