Ποτέ δεν συμπαθούσε τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και όταν φιλοξενούνταν σε αυτά ως καλεσμένος, δεν έχανε ευκαιρία να «τα χώσει» στη προηγούμενη διοίκηση του δήμου για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κάποιοι έλεγαν οτι αυτό συμβαίνει... επειδή- παρά την προσπάθειά του- δεν κατάφερε να εργαστεί σε αυτά. Εμείς δεν υιοθετούμε τη συγκεκριμένη...
τοποθέτηση, ωστόσο, σας παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος του «Έθνους» και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ 3, Χρίστος Τελίδης, παρουσίασε το θέμα της αναδιοργάνωσης των δημοτικών ΜΜΕ, σε ρεπορτάζ του.

Ο κ. Τελίδης παρουσιάζει το σχέδιο εξυγίανσης της διοίκησης του δήμου για την TV100 και τα τρία ραδιόφωνα, ωστόσο δεν μπαίνει στον κόπο να αναφερθεί στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Για την ανακοίνωση των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ δε, αφιερώνονται μόλις επτά λέξεις.

Ας θεωρήσουμε οτι ο χώρος που δόθηκε στον κ. Tελίδη απο την εφημερίδα ήταν λιγοστός και δεν χωρούσε και πολλά- πολλά. Άλλωστε γιατί να παίξει κάποιο ρόλο η θέση που κατέχει στην ΕΡΤ 3 για την άποψή του για τα δημοτικά ΜΜΕ; Έχουν τίποτα να χωρίσουν κρατικό και δημοτικό κανάλι; Έχουν;