Διάλογο μέσω των εκπομπών τους άνοιξαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαδάκης και Πόπη Τσαπανίδου. Την αρχή έκανε η συνάδελφος από τον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως  ο Γιώργος Παπαδάκης μοιάζει με τον δήμαρχο Λευκάδας, ο οποίος είναι «στα πάνω» του τις τελευταίες μέρες, λόγω... Σκορπιού.
Η απάντηση ήρθε σήμερα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο οικοδεσπότης του "Πρωινό ΑΝΤ1" έβαλε δίπλα-δίπλα τις φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου με εκείνης της ποπ σταρ, Σερ.

Η κ. Τσαπανίδου, με τη σειρά της, «σήκωσε» το γάντι και απάντησε με χιούμορ μέσα από την ιστοσελίδα της.

Ιδού τι έγραψε:

Η Σερ έκανε πλαστική για να μου μοιάσει

Κοίτα να δεις που όσοι λένε «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» έχουν τελικά δίκιο! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ανοίξω τηλεοπτικό διάλογο με συνάδελφο από άλλο κανάλι για προσωπικό θέμα μέσω της εκπομπής. Πάντα όμως υπάρχει μια πρώτη φορά. Όλα ξεκίνησαν όταν στο ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ βγάλαμε στον αέρα μια φωτογραφία από την πρώτη επίσκεψη της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού της Ωνάση.

Η εν λόγω παμπλουτίδου Ρωσίδα μόλις πάτησε το πόδι της στην περιοχή να επιθεωρήσει τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό σε χειραψία με τις τοπικές αρχές (όχι που θα την άφηναν). Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο δήμαρχος που της έσφιγγε το χέρι. Φτυστός ο Γιώργος Παπαδάκης… Ίδιος.

Tην ομοιότητα αυτή λοιπόν σχολίασα στην εκπομπή όπως θα κάνατε και εσείς στη θέση μου! Και εκεί η πολύχρονη και άριστη σχέση μου με τον αγαπημένο Γιώργο Παπαδάκη υπέστη πλήγμα! Δείτε εδώ τι μου απάντησε μέσα από την εκπομπή του.Ε λοιπόν Γιώργο μου! Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Σιγά που θα αφήσω το γάντι να πέσει κάτω. Θα το σηκώσω και εάν χρειαστεί θα το βάλω και στο πλυντήριο να το καθαρίσω από τις …λάσπες.

Όσο για το σχόλιό σου ότι είμαι συνομήλικη με τη Σερ… Έχεις δίκιο. Σε μένα οι πλαστικές πέτυχαν καλύτερα. Google it. Η Σερ είναι 66. Εγώ είμαι 67. Του ’67!

Πολλά lol Φιλιά…

Υ.Γ1. Γιώργο, πότε θα έρθεις από την εκπομπή να πούμε τα δικά μας;
Υ.Γ2 Πλάκα πλάκα εσείς ομοιότητα βλέπετε; Του Γιώργου με το δήμαρχο εννοώ.

Σχετικό θέμα: Η απάντηση του Παπαδάκη στην Τσαπανίδου (φωτό)