Μαθαίνω ότι ανάμεσα σε τόσες καταφάσεις, κυρίως από κυβερνητικά στελέχη, υπήρξε και μια άρνηση για εμφάνιση στο νέο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ....

Αυτό με τα μάτια της Έλλης! Πρόκειται για στέλεχος εφημερίδας, το οποίο δημοσιεύματα το ήθελαν να συμμετάσχει στο πλούσιο από πλευράς δημοσιότητας - όχι τόσο ουσίας - πάνελ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε αντίθεση με τις μπάρες στις εθνικές οδούς που σηκώνονται η μια μετά την άλλη, η ιδιοκτησία της συγκεκριμένης εφημερίδας δεν έδωσε το πράσινο φως να σηκωθεί η μπάρα του κτιρίου για να μπει το λινκ της ΕΡΤ στο διευθυντικό γραφείο. Ο χρόνος θα δείξει αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι. Τι να πει και το εν λόγο στέλεχος; "Κάποια στιγμή θα βγω" φέρεται να απάντησε στις επίμονες κλήσεις των ευάριθμων συνεργατών της κεντρικής παρουσιάστριας.

Η καλή διάθεση της εφημερίδας, ή μάλλον ακριβέστερα της διεύθυνσης, απέναντι στο νέο εγχείρημα "της επιστροφής των ειδήσεων στην ΕΡΤ" φάνηκε από τα διόλου επικριτικά σχόλια της δημοφιλούς στήλης που διαθέτει περί τα τηλεοπτικά. Ενώ σε άλλες εποχές και με μικρότερες ή ανύπαρκτες αφορμές έδινε "ρέστα", η...στήλη, σε αυτή την περίπτωση δεν βλέπει κάτι στραβό. Ούτε είδε, ούτε άκουσε για την κρατική διαφήμιση που έλαβε η ιστοσελίδα την οποία έχει δημιουργήσει η παρουσιάστρια και τη διαχειρίζεται ο γιος της.

Καμία εντύπωση δεν προκάλεσε στη...στήλη, ότι μετά το θόρυβο στο διαδίκτυο η διαφήμιση κατέβηκε...Πληροφορίες θέλουν να έχει παρέμβει για το θέμα υπουργός, που ακόμα δεν έχει πάει καλεσμένος στο δελτίο της, ο οποίος δήλωνε ιδιαίτερα ανήσυχος από τη δημοσιοποίηση του θέματος. Τώρα θα μου πείτε "μήπως λόγω κρίσης κλείνει νωρίς η εφημερίδα, πριν από το κεντρικό δελτίο στις εννέα και γι αυτό δεν το περιλαμβάνει;". Τι να σας πω; Θα κάνουμε... ζάπινγκ και θα περιμένουμε...

Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και τα κανάλια με το πάτημα ενός κουμπιού.