Τέλος στη φημολογία που τον θέλει να αναζητεί στρατηγικό επενδυτή για τον Alpha έβαλε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Με δελτίο τύπου ο Alpha, ενημερώνει:

«Λίγο πριν σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι θέλουμε να σας ενημερώσουμε από «πρώτο χέρι» για τα εν οίκω μας και να διακόψουμε μια παραφιλολογία που αρνείται να χαλαρώσει τους ρυθμούς της προφανώς συστρατευόμενη στη δική μας διάθεση να μην παραδοθούμε στην καλοκαιρινή ραστώνη!

Λοιπόν, ο Alpha διάγει την πιο δημιουργική του περίοδο και γι’ αυτό αλλάζει πρόσωπα, ιδέες, στόχους! Με έμφαση στην ενημέρωση και με στόχο να αναδείξει καινούργια πρόσωπα, το νέο πρόγραμμα του Alpha ετοιμάζεται πυρετωδώς με τον Δημήτρη Φουρλεμάδη στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, τον Τζώρτζη Ποφάντη στη διεύθυνση προγράμματος, τον Κώστα Σούσουλα στη διεύθυνση της Plus, την Άννα Βλαβιανού στη διεύθυνση της Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Alpha κ. Δημήτρης Κοντομηνάς με όλα τα διοικητικά στελέχη του Ομίλου Demco αναφέρθηκε στη νέα εποχή που μόλις άρχισε: «Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να συγκεντρωθούμε. Το φθινόπωρο όλες οι δραστηριότητές μας θα πρέπει να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πρέπει να θέσουμε τους νέους εφικτούς, αλλά βελτιωμένους στόχους μας. Η πρόοδος είναι το παν! Έγιναν αλλαγές σε βασικούς τομείς. Άδικη αλλαγή δεν έγινε καμία. Έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους, αλλά και πολύ έρμα. Να απαλλαγούμε απ' αυτό. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για να κάνω τον καλύτερο όμιλο εταιριών. Είμαι εγώ και εσείς. Κανένας άλλος. Δεν ετέθη ποτέ θέμα στρατηγικού επενδυτή. Αυτό που πρέπει να τεθεί απ όλους μας είναι: Ανανέωση/ Θέληση/ Φιλοδοξία και Αγάπη για τη δουλειά. Αγαπήστε τη δουλειά σας. Κάντε το παραπάνω!».