Αγριεύουν τα πράγματα στον Αθήνα 9,84 με το σκηνικό να αλλάζει μέρα με τη μέρα και το δήμαρχο Αθηναίων να αλλάζει άρδην το προφίλ του σταθμού. Σε συναντήσεις που είχε με στελέχη του σταθμού ο νέος Γενικός Διευθυντής Τάκης Καμπύλης έκανε ξεκάθαρο πως η μισθοδοσία θα μειωθεί στο 50%, δηλαδή από τα 9 εκατομμύρια που είναι σήμερα στο σύνολό της πρόκειται να περικοπεί στα 4,5 εκατομμύρια.

Με λίγα λόγια εκεί που όλοι νόμιζαν πως το μέλλον είναι αβέβαιο μονάχα για τους συμβασιούχους τώρα στο τραπέζι "πέφτει τσεκούρι" και στους μόνιμους αφού το 50% των εργαζομένων ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας που έχουν μπορούν να απομακρυνθούν από το δημοτικό ραδιόφωνο.

Θέμα επίσης τέθηκε και για την πληθώρα των συντακτών στο πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ που φτάνουν τους 19 και τους 9 αντίστοιχα.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έχουν συγκαλέσει γενική συνέλευση την Τετάρτη στην οποία πρόκειται να παρευρεθεί και ο Τάκης Καμπύλης.

Την ίδια ώρα κατά τις επιταγές Καμίνη το προφίλ του σταθμού αλλάζει. Από τούδε και στο εξής θα ασχολείται κυρίως με θέματα κοινωνικού περιεχομένου, με θέματα φορέων και κοινωνικών ομάδων και φυσικά με τα θέματα της πόλης των Αθηναίων.