Με το "έτσι θέλω" εισέβαλαν στο κεντρικό στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου μέλη της επιτροπής  σωματείων, συνδικαλιστών, εργαζομένων και ανέργων, που εξέφρασαν την «αλληλεγγύη τους για τη νομιμοποίηση των μεταναστών», λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις δύο το μεσημέρι.

Τα μέλη της επιτροπής αφού διάβασαν ψήφισμα με το οποίο διεκδικούν τη νομιμοποίηση των μεταναστών "κατέλαβαν" τα μικρόφωνα και έκαναν δίωρη εκπομπή με μουσική και συνεντέυξεις από καθηγητές Πανεπιστημίων, μετανάστες και εκπροσώπους σωματείων από τους οποίους ούτε ένας δεν φάνηκε να εκπλήσσεται με το γεγονός ότι θα έβγαινε στον αέρα.  

Εντύπωση προκαλεί και το ότι η διεύθυνση του ραδιοφώνου δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να τους σταματήσει.

Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας και νυν επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης σε γραπτή ανακοίνωση του τόνισε ότι “η ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής είναι βαρύτατη. Ο κ. Καμίνης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την πολιτική του και να μην κρύβεται όπως στα πρόσφατα γεγονότα της Νομικής, παρέχοντας έτσι «άλλοθι» για ενέργειες, που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα”.

“Ανεξάρτητα ποιοι είναι οι καταληψίες και οι λόγοι, που τους οδήγησαν σε μία τέτοια ενέργεια, τα προβλήματα που επικαλούνται, δεν επιλύονται με τέτοιο τρόπο” ξεκαθάρισε ο κ. Κακλαμάνης.