Ο Σταμάτης Μαλέλης παραμένει στο Star ως σύμβουλος της διοίκησης αλλά και υπεύθυνος για το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Διευθυντής ειδήσεων υπό τον κ. Μαλέλη αναλαμβάνει ο Κωστής Τσιακανίκας. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει Μάρα Ζαχαρέα, ενώ την πρωινή ζώνη αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου.

Οι ανακοινώσεις του Star

«Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star. Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013. Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει  Διευθυντής Ειδήσεων. Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού. Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα» αναφέρει ο σταθμός.

«Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου.  Η κα Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν τρίωρη ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του  Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία» επισημαίνεται.