Συμμετέχει στο νέο Δ.Σ του Τηλέτυπου (MEGA) και  ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, δείχνοντας ότι αποκλιμακώνεται η κρίση που ξέσπασε προ μηνός στο κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr.

Η Γενική Συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιείται σήμερα είναι σε εξέλιξη ενώ, στο νέο Δ.Σ συμμετέχουν εκτός από τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη, οι κ.κ. Γιώργος ΜπόμπολαςΦώτης Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης, Παναγιώτης Ψυχάρης, Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Αιφίνης και Ηλίας Τσίγκας.

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, καλούνται οι μέτοχοι να αποφασίσουν για την αλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ενώ το  επόμενο σημανιτκό θέμα για την εταιρεία είναι η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προταθεί η συγχώνευση του Mega με το Star στον Γ. Μπόμπολα κάτι που ο δέυτερος αρνήθηκε. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Star Channel με το Νίκο Χατζηνικολάου, και τη διαφορετική ενεργοποίηση του καναλιού, η πλευρά των Σ. Ψυχάρη και Γ. Μπόμπολα αντέδρασε ζητώντας, καταρχήν, την  αποχώρηση των δύο μελών που έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ΔΣ.

Η σημερινή εξέλιξη με την συνέχιση της παρουσίας του κ. Βαρδινογιάννη στο ΔΣ του Mega  σηματοδοτεί συνέχιση της κοινής πορείας των δύο βασικών μετόχων.

Μ.Πρωτ.