Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις, αλλά με ενδιαφέρουσες αλλαγές στο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Mega.

Συγκεκριμένα, στο νέο ΔΣ της εταιρείας προστέθηκαν δύο ακόμα μέλη, αλλάζοντας κατά κάποιον τρόπο τις ισορροπίες. Τα νέα μέλη είναι ο πατριάρχης της οικογένειας του Πήγασου, Γιώργος Μπόμπολας, αλλά και ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Πάνος Ψυχάρης.

Έτσι, το νέο ΔΣ αποτελείται από τους: Γιώργο Βαρδινογιάννη, Σταύρο Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα, Ηλία Τσίγκα και τους δύο δικηγόρους Αηδίνη και Πουρσανίδη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η είσοδος του Γιώργου Μπόμπολα είναι η είδηση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων του Mega, που επιβεβαιώνει το μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο κανάλι, ενώ ταυτόχρονα με την παρουσία του φαίνεται να λειτουργεί συμβιβαστικά στις όποιες αντιπαραθέσεις είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται, ότι το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε Σώμα και θα εκλέξει το νέο του πρόεδρο. Τέλος, ως προς την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να προχωρήσει κανονικά.