Τα γραφεία του Star στην Κηφισιά επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Χατζηνικολάου, για πρώτη φορά μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για τα καθήκοντα σχολιαστή που θα αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με απολύτη διακριτικότητα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και μετέβη στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου, Πάνου Κυριακόπουλου, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε το ύφος πάνω στο οποίο θα κινηθεί το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμμετείχαν, εκτός από τους κυρίους Κυριακόπουλο και Χατζηνικολάου, ο Κωστής Τσιακανίκας, ο Σταμάτης Μαλέλης και η Μάρα Ζαχαρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «κλείδωσαν» τα πρώτα δύο ονόματα που θα αναλάβουν το ρόλο των σχολιαστών, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει οτιδήποτε.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κλείσουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώνουν ως σχολιαστές το δελτίο, όποτε και θα γίνουν οι επίσημες ανακοίνωσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νίκος Χατζηνικολάου θα σχολιάζει την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο από το γραφείο του στη Real.