current views are: 2

9 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση14:01

Νέοι κύκλοι και νέες δημοφιλείς σειρές το καλοκαίρι στον ΟΤΕ TV

Νέοι κύκλοι κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, αλλά και καινούριες, πολυαναμενόμενες σειρές περιμένουν το φετινό καλοκαίρι τους συνδρομητές του OTE TV.  

Δημοσίευση 14:01’
αρθρο-newpost

Νέοι κύκλοι κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, αλλά και καινούριες, πολυαναμενόμενες σειρές περιμένουν το φετινό καλοκαίρι τους συνδρομητές του OTE TV.  

Νέοι κύκλοι κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, όπως το Homeland, το Mad Men, το The Listener, αλλά και καινούριες, πολυαναμενόμενες σειρές (The Bridge, Jamie’s 15 Minute Meals) από τα κανάλια Fox, Foxlife και το Sundance Channel περιμένουν το φετινό καλοκαίρι τους συνδρομητές του OTE TV.  

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 18.30, η νέα σειρά του αγαπημένου σεφ, Jamie Oliver, Jamie’s 15 Minute Meals έκανε πρεμιέρα στον OTE TV μέσα από το κανάλι Foxlife.  

Από την Τρίτη, 2 Ιουλίου, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν το 2ο κύκλο της πολυβραβευμένης (Χρυσές Σφαίρες, Βραβεία Emmy) αμερικανικής σειράς Homeland, με τους Claire Danes και Damien Lewis στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το “Homeland” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21.30, στο κανάλι Fox.

Η νέα αστυνομική σειρά The Bridge θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον OTE TV από το κανάλι Fox την Κυριακή 14 Ιουλίου (23.20), λίγες μέρες μετά την προβολή της στην Αμερική. Στους κεντρικούς ρόλους, η Diane Kruger (Inglorious Basterds, Unknown) και ο Demian Bichir (Savages, Che: Part Two) υποδύονται δύο ντετέκτιβ που αναζητούν τα ίχνη ενός serial killer σε ΗΠΑ και Μεξικό.

Ο 3ος κύκλος της κορυφαίας δραματικής σειράς Mad Men, με τον Jon Hamm στο ρόλο του μυστηριώδους διαφημιστή της δεκαετίας του ’60, ξεκίνησε να προβάλλεται αποκλειστικά στον OTE TV μέσα από το Sundance Channel. Το επόμενο επεισόδιο είναι την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 23:00. Η σειρά φέρνει την υπογραφή του ταλαντούχου Matthew Weiner (The Sopranos, Becker).

Λίγο μετά την Αμερική, o 4ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς The Listener θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 21.00, στο κανάλι Foxlife.  

Επίσης, συνεχίζεται η προβολή στο OTE Cinema 1 HD των 2 πρώτων κύκλων του Sherlock, της σειράς-φαινόμενο του BBC, με τον OTE TV να έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά τους 3 πρώτους κύκλους. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00, σε ποιότητα high definition.   

Οι συνδρομητές του OTE TV συνεχίζουν όλο το καλοκαίρι να απολαμβάνουν πλούσιο θέαμα, με νέες σειρές, κινηματογραφικές πρεμιέρες, αθλητικούς αγώνες και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, μέσα από 70 ψηφιακά κανάλια, το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά.