Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν καλεσμένος στην τελευταία για την σεζόν, εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», δείχνοντας με την παρουσία του, την εκτίμησή του στην παρουσιάστρια και στους δημοσιογράφους. Μίλησε για την ανάγκη νέων προσώπων στην τηλεόραση, ενώ διαβεβαίωσε την Ελεονώρα Μελέτη πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί γιατί εκείνη παραμένει φρέσκο πρόσωπο και τη νέα σεζόν θα είναι στην ίδια εκπομπή.

«Μην ανησυχείς καθόλου γιατί παραμένεις ένα φρέσκο πρόσωπο με νέες ιδέες» της είπε, «έχουμε ανακοινώσει σαν Star ότι και του χρόνου θα είσαι εδώ και θα κάνεις την ίδια εκπομπή με κάποιες αλλαγές αλλά θεωρώ ότι όλα τα κανάλια βρίσκονται σε αυτή την κατεύθυνση στο να κάνουν αλλαγές και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα». Πριν λίγες μέρες το Newpost είχε δημοσιεύσει στα πλαίσια μεγάλης έρευνας για τον χειμώνα που έρχεται στην ιδιωτική τηλεόραση, τη δήλωση της κ. Λόλας Νταϊφά πως πράγματι η «Μεσημεριανή Μελέτη» θα συνεχιστεί με κάποιες αλλαγές.

Ειλικρινής πάντα ο κ. Μαλέλης συνέχισε μιλώντας για τις απολύσεις και εξομολογήθηκε ότι θεωρεί κάθε απόλυση σαν έναν μικρό θάνατο.